Hvid fiskesalat med knoldselleri, hvidløg, timian og citron
Billede
Hvid fiskesalat med knoldselleri, hvidløg, timian og citron
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
8.40
Portioner
20
Ingredienser
Hvid fisk, i filet uden skind
300 g
Knoldselleri, i små tern
300 g
Syltede agurker, i små tern
240 g
Timian
1 g
Mayonnaise
85 g
Yoghurt naturel
168 g
Hvidløg, finthakket
2 g (1/2 fed)
Sennep, grov
10 g
Citron, saft og skal
30 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Bag fisken ved 120 grader i ca. 20-40 minutter til den er mør og let skiller i flager. Bagetiden er afhængig af fiskens tykkelse. Afkøl fisken, og pluk den i små stykker.
Kog selleriternene i ca. 10-12 minutter, til de er møre, og sæt til afkøling.
Drys timian i salaten, eller gem det til at pynte anretningen med.
Dressing
Bland hvidløg, mayonnaise, yoghurt, sennep og saft og skal fra citron sammen til en dressing, og smag til med salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
417 kJ
Kulhydrater
3,5 gram
Proteiner
6,4 gram
Fedtstof
6,6 gram
Opskriften indgår i disse retter
Hvid fiskesalat med kartoffel, hvidløg, dild og citron på rugbrød
Indeholder
Mælk, Æg, Gluten