Karrykartoffelsalat med purløg
Billede
Karrykartoffelsalat med purløg
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
3.90
Portioner
20
Ingredienser
Kartofler, i grove tern
2000 g
Rapsolie
100 g
Mayonnaise
300 g
Yoghurt, 10%
100 g
Drueagurker, i tern
100 g
Kapers, hakket
30 g
Blomkål, blendet fint
150 g
Æbleeddike
20 ml
Karry
5 g (2 tsk)
Gurkemeje
5 g (2 tsk)
Sukker
20 g
Sennep, sød
40 g
Purløg
Salt & Peber
Sådan gør du
Vend kartoflerne med rapsolie og salt, og kom dem på smurte bageplader. Bag dem ved 200 grader i 30-35 minutter, til de er godt gyldne.
Rør mayonnaise med yoghurt, drueagurker, kapers og blomkål. Kom æbleeddike, karry, gurkemeje, sukker og sød sennep i, og smag til med salt og peber. Vend dressingen i kartoflerne til en kartoffelsalat.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
721 kJ
Kulhydrater
12,7 gram
Proteiner
1,9 gram
Fedtstof
12,5 gram
Opskriften indgår i disse retter
Deller af ørred og hvide bønner med karrykartoffelsalat og purløg
Indeholder
Mælk, Æg