Karrykartoffelsalat med purløg

Billede
Karrykartoffelsalat med purløg

Karrykartoffelsalat med purløg

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
3.90
Portioner
20

Ingredienser

Kartofler, i grove tern
2000 g
Rapsolie
100 g
Mayonnaise
300 g
Yoghurt, 10%
100 g
Drueagurker, i tern
100 g
Kapers, hakket
30 g
Blomkål, blendet fint
150 g
Æbleeddike
20 ml
Karry
5 g (2 tsk)
Gurkemeje
5 g (2 tsk)
Sukker
20 g
Sennep, sød
40 g
Purløg
Salt & Peber

Sådan gør du

Vend kartoflerne med rapsolie og salt, og kom dem på smurte bageplader. Bag dem ved 200 grader i 30-35 minutter, til de er godt gyldne.



Rør mayonnaise med yoghurt, drueagurker, kapers og blomkål. Kom æbleeddike, karry, gurkemeje, sukker og sød sennep i, og smag til med salt og peber. Vend dressingen i kartoflerne til en kartoffelsalat. 

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
721 kJ
Kulhydrater
12,7 gram
Proteiner
1,9 gram
Fedtstof
12,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Deller af ørred og hvide bønner med karrykartoffelsalat og purløg

Deller af ørred og hvide bønner med karrykartoffelsalat og purløg

Indeholder
Mælk, Æg