Karrysauce
Billede
Karrysauce
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
4.10
Portioner
20
Ingredienser
Løg, hakket
200 g
Æbler, groft skåret
300 g
Rapsolie
150 g
Karry
50 g
Hvedemel
150 g
Æblemost
2 dl
Grøntsagsbouillon
1 liter
Kokosmælk
4 dl
Ingefær, frisk og revet
50 g
Sukker
20 g
Æbleeddike
Salt & Peber
Sådan gør du
Kom løgene og æbler i en gryde med rapsolie, og rist i ca. 4-5 minutter, til løgene er glasklare. Tilsæt karryen og mel, og rist et par minutter mere. Hæld æblemost, grøntsagsbouillon og kokosmælk sammen med sukker og æbleeddike, og rør det godt sammen.
Lad det simre i ca. 10-12 minutter, til æblerne er helt møre. Kom ingefæren i saucen. Blend evt. saucen blank med en stavblender, og smag til med salt, peber og æbleeddike.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
554 kJ
Kulhydrater
9,6 gram
Proteiner
1,4 gram
Fedtstof
9,9 gram
Opskriften indgår i disse retter
Boller i karry med linse-kyllingeboller, æblekompot og brune ris
Indeholder
Gluten