Kartoffelmad med glaskål i miso og forårsløg
Billede
Kartoffelmad med glaskål i miso og forårsløg
Indeholder
Gluten
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
4.60
Portioner
20
Ingredienser
Kartofler, kogt
600 g
Glaskål
180 g
Miso, lys
10 g
Vand
18 g
Æbleeddike
20 g
Dijonsennep
5 g
Rugbrød
600 g
Forårsløg
60 g
Sådan gør du
Kog kartoflerne i ca. 12-15 minutter, til de er møre. Kogetiden varierer efter størrelsen på kartoflerne. Afkøl kartoflerne derefter, og skær dem så i skiver.
Skær glaskålen i små tern. Rør miso med vand til en flydende dressing. Vend glaskålen i dressingen. Snit forårsløgene fint, og vej den passende mængde mayonnaise af.
Anret kartoffelskiverne på rugbrød, læg marineret glaskål ovenpå og slut af med mayonnaise og forårsløg.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
599 kJ
Kulhydrater
21,6 gram
Proteiner
3,2 gram
Fedtstof
3,9 gram
Opskriften indgår i disse retter
Kartoffelmad med glaskål i miso og forårsløg
Indeholder
Gluten, Æg