Kogt perlebyg vendt med koriander og smør

Billede
Kogt perlebyg vendt med koriander og smør

Kogt perlebyg vendt med koriander og smør

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
6.80
Portioner
20

Ingredienser

Perlebyg, groft poleret
750 g
Smør
50 g
Koriander, grofthakkede
40 g

Sådan gør du 

Kog perlebyggen efter anvisning på posen, og vend dem med smør og koriander.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
639 kJ
Kulhydrater
23,6 gram
Proteiner
3,8 gram
Fedtstof
2,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kalkunbryst i sur-sødsauce med broccoli og kogt perlebyg vendt med koriander og smør

Kalkunbryst i sur-sødsauce med broccoli og kogt perlebyg vendt med koriander og smør

Indeholder
Gluten, Mælk