Kogte hvedekerner med persille
Billede
Kogte hvedekerner med persille
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Vinter
Klimatal
5.80
Portioner
20
Ingredienser
Hvedekerner
960 g
Vand
1440 g
Persille, finthakket
40 g
Olie
20 g
Salt
0 g
Sådan gør du
Kog hvedekerne som anvist på pakken. lad dem trække i gryden i 5-10 minutter, og hæld overskydende vand fra. Vend olie og persille i hvedekernerne.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
600 kJ
Kulhydrater
25,0 gram
Proteiner
4,2 gram
Fedtstof
1,8 gram
Opskriften indgår i disse retter
Kylling med gule beder og persillerødder i jordnøddesauce med kogte hvedekerner, peanuts og koriander
Indeholder
Nødder, Gluten