Kogte hvedekerner med persille

Billede
Kogte hvedekerner med persille

Kogte hvedekerner med persille

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Vinter
Klimatal
5.80
Portioner
20

Ingredienser

Hvedekerner
960 g
Vand
1440 g
Persille, finthakket
40 g
Olie
20 g
Salt
0 g

Sådan gør du 

Kog hvedekerne som anvist på pakken. lad dem trække i gryden i 5-10 minutter, og hæld overskydende vand fra. Vend olie og persille i hvedekernerne.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
600 kJ
Kulhydrater
25,0 gram
Proteiner
4,2 gram
Fedtstof
1,8 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kylling med gule beder og persillerødder i jordnøddesauce med kogte hvedekerner, peanuts og koriander

Kylling med gule beder og persillerødder i jordnøddesauce med kogte hvedekerner, peanuts og koriander

Indeholder
Nødder, Gluten