Kylling med gule beder og persillerødder i jordnøddesauce
Billede
Kylling med gule beder og persillerødder i jordnøddesauce
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Nødder
Årstid/hovedingrediens
Vinter
Klimatal
5.30
Portioner
20
Ingredienser
Kyllingfilet, i skiver
600 g
Olie
25 g
Løg, i skiver
350 g
Hvidløg, finthakket
12 g
Gule beder, i tern
650 g
Persillerødder, i tern
800 g
Paprika, stødt
3 g
Jordnøddesmør
125 g
Kokosmælk
8 dl
Vand
2 dl
Citron, saft
15 g
Peanuts, hakket
25 g
Koriander, plukket
1 g
Salt
0 g
Sådan gør du
Steg kyllingekødet i olie ved høj varme i en passende gryde, til kyllingen er brunet af. Sæt til side. Steg alle grøntsagerne ved høj varme i ca. 5 minutter i samme gryde. Tilsæt nu paprika, jordnøddesmør, kokosmælk og vand, og lad det simre i 10 minutter. Kom kyllingen tilbage i gryden med grønsagerne, og giv det 10 minutter mere, til kyllingen og grønsagerne er færdigtilberedte. Smag til med salt, peber og citronsaft, og kom koriander og hakkede peanuts på toppen.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
499 kJ
Kulhydrater
6,0 gram
Proteiner
5,7 gram
Fedtstof
8,2 gram
Opskriften indgår i disse retter
Kylling med gule beder og persillerødder i jordnøddesauce med kogte hvedekerner, peanuts og koriander
Indeholder
Nødder, Gluten