Kornotto af perlebyg med majroer, gulerødder, asparges og kørvel
Kornotto af perlebyg med majroer, gulerødder, asparges og kørvel
Ingredienser
Sådan gør du
Svits løg, hvidløg og perlebyg i olie i en stor gryde. Tilsæt bouillon, citronsaft og revet citronskal. Lad det simrekoge ved svag varme i 30-35 minutter, eller til kornene er møre, og begynder at blive til en grød. Den skal stadig være godt flydende.
Vend majroer og gulerødder med olie, og bag dem ved 250 grader i 8-10 minutter, til de er godt gyldne. Kom aspargesene ved, og skru ovnen ned på 180 grader, og lad aspargesene stege med i et par minutter, til de er let møre men stadig har bid. Krydr med salt og peber.
Rør smør, olie og ost i kornottoen, og dernæst de stegte grønsager. Justér konsistensen med vand eller bouillon, hvis kornottoen er blevet for tyk. Smag til med salt og peber og citronsaft.
Servér kornottoen drysset med hakket kørvel.