Stegte kartofler
Stegte kartofler
Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
1.30
Portioner
20
Ingredienser
Bagekartofler, skåret i fritter
1,5 kg
Olie
40 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Vend kartoflerne i olie, salt og peber. Bag dem ved 220 grader i 30-35 minutter, til de er gyldne.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
435 kJ
Kulhydrater
16,3 gram
Proteiner
2,1 gram
Fedtstof
3,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Kornotto af perlebyg med majroer, gulerødder, asparges og kørvel samt stegte kartofler
Indeholder
Gluten, Mælk
Sprøde grønsager med kartoffelfritter og ærtecreme med mynte
Indeholder
Gluten, Æg, Mælk
Stegt rødspætte med kokos-tomatsauce, kartofler og spidskål
Indeholder
Gluten
Stegt rødspætte med kokos-tomatsauce, stegte kartofler, asparges og majroer
Indeholder
Gluten