Stegte kartofler

Stegte kartofler

Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
1.30
Portioner
20

Ingredienser

Bagekartofler, skåret i fritter
1,5 kg
Olie
40 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Vend kartoflerne i olie, salt og peber. Bag dem ved 220 grader i 30-35 minutter, til de er gyldne.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
435 kJ
Kulhydrater
16,3 gram
Proteiner
2,1 gram
Fedtstof
3,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kornotto af perlebyg med majroer, gulerødder, asparges og kørvel samt stegte kartofler

Kornotto af perlebyg med majroer, gulerødder, asparges og kørvel samt stegte kartofler

Indeholder
Gluten, Mælk
Sprøde grønsager med kartoffelfritter og ærtecreme med mynte

Sprøde grønsager med kartoffelfritter og ærtecreme med mynte

Indeholder
Gluten, Æg, Mælk
Stegt rødspætte med kokos-tomatsauce, kartofler og spidskål

Stegt rødspætte med kokos-tomatsauce, kartofler og spidskål

Indeholder
Gluten
Stegt rødspætte med kokos-tomatsauce, stegte kartofler, asparges og majroer

Stegt rødspætte med kokos-tomatsauce, stegte kartofler, asparges og majroer

Indeholder
Gluten