Asparges med gulerødder og majroer
Billede
![Asparges med gulerødder og majroer](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2022-04/Meyers-Photo-Martin-Kaufmann_DSC4875-4.jpg?itok=dqmPYHU5)
Asparges med gulerødder og majroer
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Forår
Portioner
20
Ingredienser
Asparges
500 g
Løg, finthakket
150 g (1-2 stk)
Gulerødder, i skiver
200 g
Majroer, i tern
250 g
Olie
Citron, saft
Salt & Peber
Sådan gør du
Knæk den nederste del af aspargesene, og skær hver asparges i på skrå i 3-4 stykker.
Vend de finthakkede løg med asparges, gulerødder og majroer.
Steg grøntsagerne i olie ved god varme i 5-6 minutter, så de lige får lidt farve og begynder at blive møre.
Krydr med salt og peber og citronsaft, og tag dem af panden. Alternativt kan du tilberede dem i en gastrobakke ved 250 grader i 4-5 minutter, til grøntsagerne begynder at tage farve.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
135 kJ
Kulhydrater
5,3 gram
Proteiner
1,3 gram
Fedtstof
0,3 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Stegt rødspætte med kokos-tomatsauce, stegte kartofler, asparges og majroer](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-04/Meyers-Photo-Martin-Kaufmann_DSC4875.jpg?itok=Ii2EEoWJ)
Stegt rødspætte med kokos-tomatsauce, stegte kartofler, asparges og majroer
Indeholder
Gluten