Kokos-tomatsauce

Billede
Kokos-tomatsauce

Kokos-tomatsauce

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
1.60
Portioner
20

Ingredienser

Løg, finthakket
150 g (1-2 stk)
Hvidløg, revet
9 g (1-2 fed)
Flåede tomater 
800 g
Kokosmælk 
400 g
Basilikum eller dild
20 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Steg de finthakkede løg sammen med hvidløg i et par minutter.

Tilsæt flåede tomater og kokosmælk, og lad det koge ind til en sauce – det tager 8-10 minutter.

Tilsæt basilikum eller dild, og smag til med salt og peber.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
320 kJ
Kulhydrater
4,1 gram
Proteiner
1,5 gram
Fedtstof
6,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Stegt rødspætte med kokos-tomatsauce, kartofler og spidskål

Stegt rødspætte med kokos-tomatsauce, kartofler og spidskål

Indeholder
Gluten
Stegt rødspætte med kokos-tomatsauce, stegte kartofler, asparges og majroer

Stegt rødspætte med kokos-tomatsauce, stegte kartofler, asparges og majroer

Indeholder
Gluten