Kokos-tomatsauce
Billede
Kokos-tomatsauce
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
1.60
Portioner
20
Ingredienser
Løg, finthakket
150 g (1-2 stk)
Hvidløg, revet
9 g (1-2 fed)
Flåede tomater
800 g
Kokosmælk
400 g
Basilikum eller dild
20 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Steg de finthakkede løg sammen med hvidløg i et par minutter.
Tilsæt flåede tomater og kokosmælk, og lad det koge ind til en sauce – det tager 8-10 minutter.
Tilsæt basilikum eller dild, og smag til med salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
320 kJ
Kulhydrater
4,1 gram
Proteiner
1,5 gram
Fedtstof
6,5 gram
Opskriften indgår i disse retter
Stegt rødspætte med kokos-tomatsauce, kartofler og spidskål
Indeholder
Gluten
Stegt rødspætte med kokos-tomatsauce, stegte kartofler, asparges og majroer
Indeholder
Gluten