Stegt spidskål med løg og citron
Billede
Stegt spidskål med løg og citron
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
1.30
Portioner
20
Ingredienser
Spidskål, fintsnittet
1000 g
Løg, grofthakket
150 g (1-2 stk)
Olie
Citron, saft
3 stk
Salt & Peber
Sådan gør du
Vend spidskål og de grofthakkede løg sammen, og steg dem i olie på en pande i 3-4 minutter, til de får lidt farve og begynder at blive møre.
Krydr med salt, peber og citronsaft, og tag dem af panden.
Du kan også bage kålen og løgene i en gastrobakke ved 250 grader i 3-4 minutter, til kålen er faldet lidt sammen.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
151 kJ
Kulhydrater
4,0 gram
Proteiner
1,9 gram
Fedtstof
1,1 gram
Opskriften indgår i disse retter
Stegt rødspætte med kokos-tomatsauce, kartofler og spidskål
Indeholder
Gluten