Stegt rødspætte
Billede
Stegt rødspætte
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
18.60
Portioner
20
Ingredienser
Rødspættefileter
1200 g
Hvedemel
75 g
Olie
Sådan gør du
Kom hvedemel i en dyb tallerken. Læg rødspættefileterne på et spækbræt, og fold den tynde halvdel ind under den tykke del, så fileten nu er ca. lige tyk over det hele. Vend fileterne i mel, så de er godt dækket, men uden at du kommer til at folde fileterne ud igen. Du kan med fordel lade dem ligge i melet, til du er klar til at stege.
Steg rødspættefileterne i olie i 2-3 minutter, til de er godt gyldne. Tag dem af panden, og læg dem på et fad.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
459 kJ
Kulhydrater
4,3 gram
Proteiner
16,9 gram
Fedtstof
2,7 gram
Opskriften indgår i disse retter
Stegt rødspætte med kokos-tomatsauce, kartofler og spidskål
Indeholder
Gluten
Stegt rødspætte med kokos-tomatsauce, stegte kartofler, asparges og majroer
Indeholder
Gluten