Stegt rødspætte

Billede
Stegte rødspætter

Stegt rødspætte

Rødspætte er en delikat spisefisk. Kødet er silkeblødt og har en tilpas afbalanceret smag, som gør den perfekt at servere for børn.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
18.60
Portioner
20

Ingredienser

Rødspættefileter
1200 g
Hvedemel
75 g
Olie

Sådan gør du

Kom hvedemel i en dyb tallerken. Læg rødspættefileterne på et spækbræt, og fold den tynde halvdel ind under den tykke del, så fileten nu er ca. lige tyk over det hele. Vend fileterne i mel, så de er godt dækket, men uden at du kommer til at folde fileterne ud igen. Du kan med fordel lade dem ligge i melet, til du er klar til at stege. 

Steg rødspættefileterne i olie i 2-3 minutter, til de er godt gyldne. Tag dem af panden, og læg dem på et fad. 

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
459 kJ
Kulhydrater
4,3 gram
Proteiner
16,9 gram
Fedtstof
2,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Stegt rødspætte med kokos-tomatsauce, kartofler og spidskål

Stegt rødspætte med kokos-tomatsauce, kartofler og spidskål

Indeholder
Gluten
Stegt rødspætte med kokos-tomatsauce, stegte kartofler, asparges og majroer

Stegt rødspætte med kokos-tomatsauce, stegte kartofler, asparges og majroer

Indeholder
Gluten