Kylling tikka masala med purløg
Billede
Kylling tikka masala med purløg
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Vinter
Klimatal
8.50
Portioner
20
Ingredienser
Kyllingebryst, i strimler
1200 g
Ingefær, revet
25 g
Hvidløg, presset
12 g
Koriander, plukket
30 g
Olivenolie
40 g
Rødløg, hakket
300 g
Spidskommen, stødt
8 g
Tomatpuré
74 g
Yoghurt naturel
5 dl
Grøntsagsbouillon
5 dl
Purløg
0 g
Sort peber
0 g
Salt
0 g
Sådan gør du
Læg kyllingestrimlerne i en skål med ingefær, hvidløg, salt, peber, halvdelen af korianderne samt en tredjedel af olien. Vend blandingen godt rundt, og lad den stå og trække i mindst 30 minutter.
Steg kyllingen i en tredjedel af olien i en stor pande ved høj varme i 8-10 minutter til den er gyldenbrun.
Gør evt. dette ad flere omgange, så temperaturen i panden forbliver høj. Sæt den stegte kylling til side.
I den samme pande, varm den sidste tredjedel olien op, og steg rødløgene i 5 minutter.
Tilsæt spidskommen og steg et minut. Tilsæt tomatpuréen, yoghurten og grøntsagsboullionen. Kom kyllingen tilbage på panden, og lad retten simre i 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
363 kJ
Kulhydrater
2,1 gram
Proteiner
11,1 gram
Fedtstof
3,4 gram
Opskriften indgår i disse retter
Kylling tikka masala med purløg og hvedekerner
Indeholder
Mælk, Gluten