Laksesalat med kartoffel, æble, kapers og estragon
Billede
Laksesalat med kartoffel, æble, kapers og estragon
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Mælk
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
8.10
Portioner
20
Ingredienser
Laks i filet, uden skind
270 g
Kartofler
270 g
Æbler, i tern
120 g
Kapers, hakket
10 g
Estragon, finthakket
12 g
Sådan gør du
Bag fisken ved 120 grader i 20-40 minutter, indtil den skiller let i flager, når man brækker i den. Tilberedningstiden er afhængig af laksens tykkelse, så hold øje med den undervejs. Afkøl den bagte laks, og pluk den i små stykker.
Kog kartoflerne møre, afkøl dem, og skær dem i små tern.
Rør en dressing af mayonnaise, yoghurt, sennep, hvidløg, fintrevet citronskal og citronsaft. Smag til med salt og peber.
Den plukkede laks, kartoflerne og de øvrige ingredienser vendes med mayonnaisedressingen inden servering.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
662 kJ
Kulhydrater
7,4 gram
Proteiner
7,1 gram
Fedtstof
11,2 gram
Opskriften indgår i disse retter
Laksesalat med kartoffel, æble, kapers og estragon på rugbrød
Indeholder
Gluten, Mælk, Æg