Laksesalat med pastinak, pære, kapers og dild
Billede
Laksesalat med pastinak, pære, kapers og dild
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
3.20
Portioner
20
Ingredienser
Pastinakker, hele
225 g
Hvidløg, finthakket
1,5 g
Mayonnaise
70 g
Yoghurt
85 g
Dijonsennep
7 g
Citron, saft og skal
30 g
Pærer, i tern med skræl
100 g
Kapers, hakket
15 g
Dild, finthakket med stilk
8 g
Sådan gør du
Drys fisken med salt på begge sider – gerne dagen før. Bag fisken ved 120 grader i 20-40 minutter, til fisken er mør, og flagerne skiller let. Afkøl fisken, og pluk den i små stykker.
Kog pastinakkerne møre i 10-15 minutter, indtil de er møre. Kogetiden afhænger af størrelsen på pastinakkerne. Afkøl dem, og skær dem i små tern.
Rør en dressing af hvidløg, mayonnaise, yoghurt, sennep, citronskal- og saft. Vend dressingen med laksen, pastinakker, pære, kapers og dild, og smag til med salt og peber.
Opskriften indgår i disse retter
Laksesalat på rugbrød med pastinak, pære, kapers og dild
Indeholder
Mælk, Æg, Gluten