Lasagne på mørksej, gulerødder, cremet spinat med muskat og mozzarella
Lasagne på mørksej, gulerødder, cremet spinat med muskat og mozzarella
På forhånd
Ingredienser
Sådan gør du
Rist gulerødderne i en gryde med rapsolie i 4-5 minutter, uden de tager farve. Tag gulerødderne op af gryden, men behold olien i bunden.
Kom melet i gryden, rist igennem, og tilsæt så mælk og muskat. Kog langsomt op under omrøring. Kog ved svag varme et par minutter. Kom derefter spinat i det meste af sovsen, tilføj citronskal. Gem lidt sovs til toppen. Smag til med salt og peber.
Kom gulerødderne tilbage i sovsen, og rør det hele godt rundt i gryden.
Stavblend flåede tomater og hvidløg, og smag til med salt og peber. Smør ovnfaste fade med olie, og beklæd siderne med bagepapir.
Byg lasagnen op: start med lidt spinatsovs, tilføj et tyndt lag fisk, tilføj lasagneplader, og til slut tilføj tomatsaucen. Gentag til fadet er fyldt op, og slut af med sovs, lidt tomatsauce, og top med resten af osten. Bag ved 35-40 minutter, til overfladen er let gylden.