Spinatsalat

Billede
Spinatsalat

Spinatsalat

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Forår
Klimatal
6.30
Portioner
20

Ingredienser

Babyspinat, skyllet
600 g
Forårsløg, fintsnittet 
50 g
Sukkerærter, snittet
400 g
Citron, saft
50 g
Olivenolie
75 g
Sukker
25 g
Salt & Peber

Sådan gør du 

Vend babyspinat, forårsløg og sukkerærter med citronsaft, olivenolie og sukker. Smag til med salt og peber.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
374 kJ
Kulhydrater
4,5 gram
Proteiner
2,5 gram
Fedtstof
6,7 gram
Alkohol
0,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Lasagne på mørksej, gulerødder og cremet spinat og spinatsalat til

Lasagne på mørksej, gulerødder og cremet spinat og spinatsalat til

Indeholder
Gluten, Mælk