Spinatsalat
Billede
Spinatsalat
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Forår
Klimatal
6.30
Portioner
20
Ingredienser
Babyspinat, skyllet
600 g
Forårsløg, fintsnittet
50 g
Sukkerærter, snittet
400 g
Citron, saft
50 g
Olivenolie
75 g
Sukker
25 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Vend babyspinat, forårsløg og sukkerærter med citronsaft, olivenolie og sukker. Smag til med salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
374 kJ
Kulhydrater
4,5 gram
Proteiner
2,5 gram
Fedtstof
6,7 gram
Alkohol
0,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Lasagne på mørksej, gulerødder og cremet spinat og spinatsalat til
Indeholder
Gluten, Mælk