Let marineret og bagt makrel
Billede
![Let marineret og bagt makrel](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2023-08/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6072-1.jpg?itok=bvGsPerX)
Let marineret og bagt makrel
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Forår
Klimatal
17.50
Portioner
20
Dagen før
Ingredienser
Makrel, i fileter uden ben og skind
1500 g
Citron, saft
75 g
Citron, skal
20 g
Forårsløg, snittet
100 g
Sukker
20 g
Hvidløg, presset
10 g
Olivenolie
Sådan gør du
På dagen
Bag fisken ved 175 grader i ca. 7-9 minutter, til en centrumtemperatur på 65 grader.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
930 kJ
Kulhydrater
2,0 gram
Proteiner
16,2 gram
Fedtstof
16,7 gram
Alkohol
0,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Let marineret og bagt makrel med salat af kartofler, radiser, hvide bønner, asparges og tykmælksdressing](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2023-08/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6080.jpg?itok=bomtS7YO)
Let marineret og bagt makrel med salat af kartofler, radiser, hvide bønner, asparges og tykmælksdressing
Indeholder
Mælk