Let marineret og bagt makrel

Billede
Let marineret og bagt makrel

Let marineret og bagt makrel

Makrel er kendt hos mange fra den klassiske røde dåse i tomat. Fisken er dog også dejlig i varm udgave som her, hvor den marineres natten over i citron.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Forår
Klimatal
17.50
Portioner
20

Ingredienser

Makrel, i fileter uden ben og skind
1500 g
Citron, saft
75 g
Citron, skal
20 g
Forårsløg, snittet
100 g
Sukker
20 g
Hvidløg, presset
10 g
Olivenolie

Sådan gør du 

På dagen

Bag fisken ved 175 grader i ca. 7-9 minutter, til en centrumtemperatur på 65 grader.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
930 kJ
Kulhydrater
2,0 gram
Proteiner
16,2 gram
Fedtstof
16,7 gram
Alkohol
0,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Let marineret og bagt makrel med salat af kartofler, radiser, hvide bønner, asparges og tykmælksdressing

Let marineret og bagt makrel med salat af kartofler, radiser, hvide bønner, asparges og tykmælksdressing

Indeholder
Mælk