Lynstegt kål med nudler

Billede
Lynstegt kål med nudler

Lynstegt kål med nudler

Dette er en hurtig og nem ret fyldt med alt det gode fra kålen, hjulpet godt på vej af smage fra Asien. Lime er med til at friske retten op, chilien tilbyder varme, og kålchipsene topper retten af som et salt og sprødt element.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Æg
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
2.10
Portioner
20

Ingredienser

Nudler
800 g
Savoykål, i fine strimler
2000 g
Hvidløg, hakket
20 g (3 fed)
Rapsolie
50 g
Rød chili, uden kerne, hakket
80 g
Lime, saft
2 stk
Soja
30 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Hæld dem i en sigte, og skyl med koldt vand, så de ikke klistrer sammen.

Varm rapsolien op på en pande, tilføj kålen, hvidløg og chili, og steg i ca. 5 minutter, til kålen er mør, men stadig har bid. Tilsæt nudlerne, sesamolie, limesaft og soja. Smag evt. til med salt og peber.

Servér gerne med sesamfrø til drys

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
447 kJ
Kulhydrater
16,9 gram
Proteiner
3,8 gram
Fedtstof
2,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Lynstegt kål med nudler og kålchips

Lynstegt kål med nudler og kålchips

Indeholder
Gluten, Æg