Lynstegt kål med nudler
Billede
Lynstegt kål med nudler
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Æg
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
2.10
Portioner
20
Ingredienser
Nudler
800 g
Savoykål, i fine strimler
2000 g
Hvidløg, hakket
20 g (3 fed)
Rapsolie
50 g
Rød chili, uden kerne, hakket
80 g
Lime, saft
2 stk
Soja
30 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Hæld dem i en sigte, og skyl med koldt vand, så de ikke klistrer sammen.
Varm rapsolien op på en pande, tilføj kålen, hvidløg og chili, og steg i ca. 5 minutter, til kålen er mør, men stadig har bid. Tilsæt nudlerne, sesamolie, limesaft og soja. Smag evt. til med salt og peber.
Servér gerne med sesamfrø til drys
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
447 kJ
Kulhydrater
16,9 gram
Proteiner
3,8 gram
Fedtstof
2,2 gram
Opskriften indgår i disse retter
Lynstegt kål med nudler og kålchips
Indeholder
Gluten, Æg