Grønkålschips
Billede
Grønkålschips
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Vinter
Klimatal
1.80
Portioner
20
Ingredienser
Grønkål
450 g
Olie
20 g
Salt
0 g
Sådan gør du
Skyld grønkålen og rip det i store stykker fra stokken. Tør grønkålen en lille smule i et viskestykke eller salatslynge, og vend det rippede kål med olie og salt. Søg for at olie og salt bliver masseret ind i kålen. Kom kålen på en bageplade eller gastrobakke med bagepapir. Bag kålen ved 160 grader i 10-15 minutter til kålen er sprød.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
399 kJ
Kulhydrater
4,5 gram
Proteiner
4,5 gram
Fedtstof
5,4 gram
Opskriften indgår i disse retter
Lynstegt kål med nudler og kålchips
Indeholder
Gluten, Æg
Speltgrød med ølandshvedekerner, grønkålschips og honningristede speltflager
Indeholder
Gluten, Mælk