Grønkålschips
Billede
![Grønkålschips](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2022-02/Meyers-Photo-Martin-Kaufmann_DSC5077-2.jpg?itok=P-9VwBDr)
Grønkålschips
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Vinter
Klimatal
1.80
Portioner
20
Ingredienser
Grønkål
450 g
Olie
20 g
Salt
0 g
Sådan gør du
Skyld grønkålen og rip det i store stykker fra stokken. Tør grønkålen en lille smule i et viskestykke eller salatslynge, og vend det rippede kål med olie og salt. Søg for at olie og salt bliver masseret ind i kålen. Kom kålen på en bageplade eller gastrobakke med bagepapir. Bag kålen ved 160 grader i 10-15 minutter til kålen er sprød.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
399 kJ
Kulhydrater
4,5 gram
Proteiner
4,5 gram
Fedtstof
5,4 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Lynstegt kål med nudler og kålchips](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2023-08/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6787.jpg?itok=n1h2Zl2k)
Lynstegt kål med nudler og kålchips
Indeholder
Gluten, Æg
![Speltgrød med ølandshvedekerner, grønkålschips og honningristede speltflager](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-02/Meyers-Photo-Martin-Kaufmann_DSC5077.jpg?itok=umX6EKUc)
Speltgrød med ølandshvedekerner, grønkålschips og honningristede speltflager
Indeholder
Gluten, Mælk