Grønkålschips

Billede
Grønkålschips

Grønkålschips

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Vinter
Klimatal
1.80
Portioner
20

Ingredienser

Grønkål
450 g
Olie
20 g
Salt
0 g

Sådan gør du 

Skyld grønkålen og rip det i store stykker fra stokken. Tør grønkålen en lille smule i et viskestykke eller salatslynge, og vend det rippede kål med olie og salt. Søg for at olie og salt bliver masseret ind i kålen. Kom kålen på en bageplade eller gastrobakke med bagepapir. Bag kålen ved 160 grader i 10-15 minutter til kålen er sprød.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
399 kJ
Kulhydrater
4,5 gram
Proteiner
4,5 gram
Fedtstof
5,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Lynstegt kål med nudler og kålchips

Lynstegt kål med nudler og kålchips

Indeholder
Gluten, Æg
Speltgrød med ølandshvedekerner, grønkålschips og honningristede speltflager

Speltgrød med ølandshvedekerner, grønkålschips og honningristede speltflager

Indeholder
Gluten, Mælk