Gulerodsstave
Billede
![gulerødder](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2022-06/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Ra%CC%8Avarer-photo-Martin-Kaufmann_DSC4556.jpg?itok=kBIKxc6I)
Gulerodsstave
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
1.00
Portioner
20
Ingredienser
Gulerod, i tynde stave
225 g
Sådan gør du
Gulerodsstavene lægges i iskoldt vand, så de bliver sprøde.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
152 kJ
Kulhydrater
6,0 gram
Proteiner
0,7 gram
Fedtstof
0,4 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Speltgrød med ølandshvedekerner, grønkålschips og honningristede speltflager](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-02/Meyers-Photo-Martin-Kaufmann_DSC5077.jpg?itok=umX6EKUc)
Speltgrød med ølandshvedekerner, grønkålschips og honningristede speltflager
Indeholder
Gluten, Mælk