Honningristede speltflager

Billede
Honningristede speltflager

Honningristede speltflager

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Vinter
Klimatal
3.30
Portioner
20

Ingredienser

Speltflager
105 g
Honning
30 g

Sådan gør du 

Bland speltflager og honning godt sammen, og spred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag speltflagerne ved 160 grader i ca. 15 minutter, til de begynder at tage farve. Lad dem køle af før servering. 

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.445 kJ
Kulhydrater
67,9 gram
Proteiner
10,2 gram
Fedtstof
2,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Havre-boghvedegrød med svampe, jordskokker og dampet grønkål

Havre-boghvedegrød med svampe, jordskokker og dampet grønkål

Indeholder
Gluten
Speltgrød med ølandshvedekerner, grønkålschips og honningristede speltflager

Speltgrød med ølandshvedekerner, grønkålschips og honningristede speltflager

Indeholder
Gluten, Mælk