Honningristede speltflager
Billede
Honningristede speltflager
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Vinter
Klimatal
3.30
Portioner
20
Ingredienser
Speltflager
105 g
Honning
30 g
Sådan gør du
Bland speltflager og honning godt sammen, og spred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag speltflagerne ved 160 grader i ca. 15 minutter, til de begynder at tage farve. Lad dem køle af før servering.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.445 kJ
Kulhydrater
67,9 gram
Proteiner
10,2 gram
Fedtstof
2,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Havre-boghvedegrød med svampe, jordskokker og dampet grønkål
Indeholder
Gluten
Speltgrød med ølandshvedekerner, grønkålschips og honningristede speltflager
Indeholder
Gluten, Mælk