Dampet grønkål
Billede
Dampet grønkål
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Vinter
Klimatal
1.30
Portioner
20
Ingredienser
Grønkål
600 g
Citron, saft
1 stk.
Salt
0 g
Sådan gør du
Skyl kålen grundigt, og pluk bladene af stilkene. Skær stilkene i tynde skiver. Damp blade og stilke i en gryde med meget lidt vand, i et par minutter. Husk at have låg på gryden. Vend den dampede kål med salt og evt. lidt citron.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
251 kJ
Kulhydrater
4,7 gram
Proteiner
4,7 gram
Fedtstof
1,2 gram
Opskriften indgår i disse retter
Havre-boghvedegrød med svampe, jordskokker og dampet grønkål
Indeholder
Gluten
Havreboghvedegrød med stegte svampe, dampet grønkål og ristede boghvedekerner
Indeholder
Gluten