Dampet grønkål

Billede
Grønkål

Dampet grønkål

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Vinter
Klimatal
1.30
Portioner
20

Ingredienser

Grønkål
600 g
Citron, saft
1 stk.
Salt
0 g

Sådan gør du

Skyl kålen grundigt, og pluk bladene af stilkene. Skær stilkene i tynde skiver. Damp blade og stilke i en gryde med meget lidt vand, i et par minutter. Husk at have låg på gryden. Vend den dampede kål med salt og evt. lidt citron.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
251 kJ
Kulhydrater
4,7 gram
Proteiner
4,7 gram
Fedtstof
1,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Havre-boghvedegrød med svampe, jordskokker og dampet grønkål

Havre-boghvedegrød med svampe, jordskokker og dampet grønkål

Indeholder
Gluten
Havreboghvedegrød med stegte svampe, dampet grønkål og ristede boghvedekerner

Havreboghvedegrød med stegte svampe, dampet grønkål og ristede boghvedekerner

Indeholder
Gluten