Stegte champignoner
Billede
               
  Stegte champignoner
Måltidstype
          Frokost i dagtilbud
              Årstid/hovedingrediens
          Efterår
              Klimatal
              2.40
          Portioner
              20
          Ingredienser
Champignon, i kvarte
      
            400 g
      
      Olie
      
            40 g
      
      Æblecidereddike
      
      Salt & Peber
      
      Sådan gør du
Rist champignonerne i olie ved høj varme i et par minutter, til de er gyldne.
Smag til med salt, peber og æblecidereddike.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
              436 kJ
          Kulhydrater
              2,6 gram
          Proteiner
              1,8 gram
          Fedtstof
              9,4 gram
          Opskriften indgår i disse retter
 
Havreboghvedegrød med stegte svampe, dampet grønkål og ristede boghvedekerner
Indeholder
        Gluten