Lynstegte grøntsager
Billede
Lynstegte grøntsager
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Skaldyr
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
4.40
Portioner
20
Ingredienser
Lime, skal, revet
1 stk
Gulerødder, i tynde skiver
700 g
Grønne bønner, nippede
700 g
Rødløg, i både
700 g
Koriander, hakket
40 g
Østerssauce
1 dl
Neutral olie
1dl
Sådan gør du
Steg grøntsagerne og citronskal på en varm pande i ca. 3-4 minutter. Tilsæt østerssauce, og vend rundt. Slut af med at vende koriander i, og smag til med salt, peber og evt. limesaft.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
278 kJ
Kulhydrater
5,8 gram
Proteiner
2,5 gram
Fedtstof
3,7 gram
Alkohol
0,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Pankopanerede rødspættefileter med lynstegte grøntsager
Indeholder
Æg, Skaldyr