Pankopanerede rødspættefileter
Billede
Pankopanerede rødspættefileter
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Æg
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
16.20
Portioner
20
Ingredienser
Rødspættefileter
1200 g
Æg
2 stk
Pankorasp
300 g
Citron, skal
1/2 citron
Salt & Peber
Neutral olie
Sådan gør du
Tjek rødspættefileterne for ben. Kom pankorasp ud på en tallerken. Riv citronskal ud over raspen, og krydr den med salt og peber. Slå æggene ud i en skål, og pisk det let.
Vend fileterne i æg, og derefter i rasp. Steg fileterne i olie på en varm pande i ca. 2-3 minutter på hver side.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
562 kJ
Kulhydrater
15,8 gram
Proteiner
14,5 gram
Fedtstof
1,7 gram
Alkohol
0,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Pankopanerede rødspættefileter med lynstegte grøntsager
Indeholder
Æg, Skaldyr