Pankopanerede rødspættefileter

Billede
Pankopanerede rødspættefileter

Pankopanerede rødspættefileter

Asiatisk pankorasp giver en ekstra sprød overflade og tilberedningen går hurtigt, da rødspættefileterne skal have kort tid.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Æg
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
16.20
Portioner
20

Ingredienser

Rødspættefileter
1200 g
Æg
2 stk
Pankorasp
300 g
Citron, skal
1/2 citron
Salt & Peber
Neutral olie

Sådan gør du

Tjek rødspættefileterne for ben. Kom pankorasp ud på en tallerken. Riv citronskal ud over raspen, og krydr den med salt og peber. Slå æggene ud i en skål, og pisk det let.

Vend fileterne i æg, og derefter i rasp. Steg fileterne i olie på en varm pande i ca. 2-3 minutter på hver side.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
562 kJ
Kulhydrater
15,8 gram
Proteiner
14,5 gram
Fedtstof
1,7 gram
Alkohol
0,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Pankopanerede rødspættefileter med lynstegte grøntsager

Pankopanerede rødspættefileter med lynstegte grøntsager

Indeholder
Æg, Skaldyr