Lynsyltet rødkål

Billede
rødkål

Lynsyltet rødkål

Lynsyltet rødkål tilfører sprødhed, farve og syre som topping til en ret. Brug det som tilbehør til retter med fedme.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Portioner
20

Ingredienser

Rødkål, fintsnittet
100 g
Citron, saft
15 g (1 spsk)
Salt & Peber

Sådan gør du 

Kram rødkål grundigt med citronsaft, og lad det stå et par minutter, så det bliver lynsyltet. 

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
32 kJ
Kulhydrater
4,9 gram
Proteiner
1,5 gram
Fedtstof
0,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Farsbrød med røde linser, kartofler, porrer, græskarkerner og persille på rugbrød

Indeholder
Gluten, Æg