Marinerede nudler med babyspinat
Billede
Marinerede nudler med babyspinat
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Æg
Årstid/hovedingrediens
Forår
Klimatal
5.60
Portioner
20
Ingredienser
Nudler
800 g
Citronsaft
75 g (3/4 dl)
Sesamfrø
50 g
Olivenolie
100 g
Sukker
20 g
Babyspinat, skyllet
200 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Kom nudlerne i stor skål. Bring rigeligt vand i kog, hæld det over nudlerne, og lad nudlerne trække i 12-15 minutter, til de er møre. Sigt vandet fra, og kom dem i en skål.
Vend citronsaft, sesamfrø, olivenolie, sukker og spinat i nudlerne, og smag til med salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
604 kJ
Kulhydrater
20,7 gram
Proteiner
3,9 gram
Fedtstof
5,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Ovnbagt spidskål med sesamolie, ristede peanuts, grønne urter og marinerede nudler
Indeholder
Gluten, Æg, Mælk, Nødder