Ovnbagt spidskål med sesamolie, ristede peanuts og grønne urter
Billede
Ovnbagt spidskål med sesamolie, ristede peanuts og grønne urter
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Nødder
Årstid/hovedingrediens
Forår
Klimatal
4.00
Portioner
20
Ingredienser
Spidskål, skåret i kvarte
2000 g
Sesamolie
75 g
Smør
100 g
Citron, saft
50 g
Peanuts, grofthakkede
200 g
Bredbladet persille, grofthakket
40 g
Hoisinsauce
200 g
Sådan gør du
Kom de kvarte spidskål på en bageblade, og krydr dem let med salt. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Kom smørret i en gryde, og kog smøre op til det bruser og er let brunet. Tilsæt sesamolie og citronsaft, og pensl smørblandingen over den bagte spidskål.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
590 kJ
Kulhydrater
7,7 gram
Proteiner
3,7 gram
Fedtstof
10,3 gram
Opskriften indgår i disse retter
Ovnbagt spidskål med sesamolie, ristede peanuts, grønne urter og marinerede nudler
Indeholder
Gluten, Æg, Mælk, Nødder