Ovnbagt spidskål med sesamolie, ristede peanuts og grønne urter

Billede
Ovnbagt spidskål med sesamolie, ristede peanuts og grønne urter

Ovnbagt spidskål med sesamolie, ristede peanuts og grønne urter

En rigtig forårsret hvor den helt friske spidskål får lidt kant fra det asiatiske køkken.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Nødder
Årstid/hovedingrediens
Forår
Klimatal
4.00
Portioner
20

Ingredienser

Spidskål, skåret i kvarte
2000 g
Sesamolie
75 g
Smør
100 g
Citron, saft
50 g
Peanuts, grofthakkede
200 g
Bredbladet persille, grofthakket
40 g
Hoisinsauce 
200 g

Sådan gør du

Kom de kvarte spidskål på en bageblade, og krydr dem let med salt. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Kom smørret i en gryde, og kog smøre op til det bruser og er let brunet. Tilsæt sesamolie og citronsaft, og pensl smørblandingen over den bagte spidskål.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
590 kJ
Kulhydrater
7,7 gram
Proteiner
3,7 gram
Fedtstof
10,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Ovnbagt spidskål med sesamolie, ristede peanuts, grønne urter og marinerede nudler

Ovnbagt spidskål med sesamolie, ristede peanuts, grønne urter og marinerede nudler

Indeholder
Gluten, Æg, Mælk, Nødder