Marineret sild i "escabeche"
Billede
Marineret sild i "escabeche"
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
6.20
Portioner
20
Ingredienser
Sild, marinerede
150 g
Løg, finthakket
100 g
Hvidløg, finthakket
6 g (1 fed)
Fennikel, finthakket
150 g
Rød peberfrugt, finthakket
100 g
Hakkede tomater
300 g
Paprika
7 g
Sukker
20 g
Eddike
22 g
Olivenolie
45 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Skær silden i passende skiver.
Steg løg og hvidløg i olie i 2-3 minutter, til det er blødt og gyldent. Tilsæt fennikel og peberfrugt, og steg i yderligere 5 minutter. Tilsæt resten af ingredienserne, og lad det simrekoge til en tyk og tæt kompot, i ca. 20 minutter. Smag til med salt og peber, og afkøl kompotten.
Husk evt. at gemme lidt af den finthakkede fennikel til at pynte serveringen med.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
554 kJ
Kulhydrater
9,6 gram
Proteiner
3,3 gram
Fedtstof
8,8 gram
Opskriften indgår i disse retter
Marineret sild i ’escabeche’
Indeholder
Gluten