Mynteraita

Billede
Mynteraita

Mynteraita

Raita er en asiatisk dip som spises alene eller sammen med, fladbrød, pakoras (vegetar fritters) og andre forretter. den kan også bruges sammen med curry retter hvor yoghurten er med til at balancere den krydrede curry.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
8.30
Portioner
20

Ingredienser

Mynte, plukket
20 g
Koriander, plukket
20 g
Yoghurt
400 g
Hvidløg, hakket
6 g
Citron, saft
30 g
Salt
0 g

Sådan gør du 

Blend urterne sammen med yoghurten og hvidløgene i en foodprocessor. Smag til med citronsaft og salt.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
247 kJ
Kulhydrater
4,2 gram
Proteiner
3,7 gram
Fedtstof
3,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kala Chana af sorte bønner, ærter og tomater med mynteraita

Kala Chana af sorte bønner, ærter og tomater med mynteraita

Indeholder
Mælk