Perlebyg vendt med æble og persille

Billede
Perlebyg vendt med æble og persille

Perlebyg vendt med æble og persille

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Vinter
Klimatal
3.00
Portioner
20

Ingredienser

Perlebyg, tørrede
1500 g
Æbler, i tern
600 g
Persille, grofthakket
40 g
Citron, saft og skal
200 g (ca 3 citroner)
Olivenolie
0 g
Salt & Peber
0 g

Sådan gør du

Kog perlebyggen i rigeligt letsaltet vand i 20-25 minutter, til den er mør. Dræn, og sæt til side.

Bland perlebyggen med æbler, persille, citronskal, citronsaft, koldpresset olie, salt og peber, og vend det hele godt sammen.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
527 kJ
Kulhydrater
22,5 gram
Proteiner
3,4 gram
Fedtstof
0,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Torsk i fad med selleri, kapers og perlebyg vendt med æbler og persille

Torsk i fad med selleri, kapers og perlebyg vendt med æbler og persille

Indeholder
Skaldyr, Gluten