Perlebyg vendt med æble og persille
Billede
Perlebyg vendt med æble og persille
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Vinter
Klimatal
3.00
Portioner
20
Ingredienser
Perlebyg, tørrede
1500 g
Æbler, i tern
600 g
Persille, grofthakket
40 g
Citron, saft og skal
200 g (ca 3 citroner)
Olivenolie
0 g
Salt & Peber
0 g
Sådan gør du
Kog perlebyggen i rigeligt letsaltet vand i 20-25 minutter, til den er mør. Dræn, og sæt til side.
Bland perlebyggen med æbler, persille, citronskal, citronsaft, koldpresset olie, salt og peber, og vend det hele godt sammen.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
527 kJ
Kulhydrater
22,5 gram
Proteiner
3,4 gram
Fedtstof
0,5 gram
Opskriften indgår i disse retter
Torsk i fad med selleri, kapers og perlebyg vendt med æbler og persille
Indeholder
Skaldyr, Gluten