Persille-dildpesto

Billede
Persille-dildpesto

Persille-dildpesto

Pesto kan laves med uendelig mange forskellige smage. Her med persille, dild og hasselnødder. Men prøv dig endelig frem med det du har i køkkenet.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Måltid i KKFO
Mellemmåltider i dagtilbud
Indeholder
Nødder
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Sommer
Klimatal
8.60
Portioner
20

Ingredienser

Bredbladet persille, hakket
50 g
Dild, finthakket
50 g
Hasselnødder
100 g
Citron, saft
Spinat
100 g
Vindruekerneolie
200 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Kom olie, spinat og krydderurter samt nødder og salt i blenderen. Kør pestoen på maksimum hastighed i 2-3 minutter, og smag evt til med lidt citronsaft eller lys eddike og salt. Justér evt. med olien, så konsistensen bliver som en pesto.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
2.061 kJ
Kulhydrater
4,6 gram
Proteiner
3,9 gram
Fedtstof
51,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Sprød løgtærte med med fennikelsalat og pesto

Sprød løgtærte med med fennikelsalat og pesto

Indeholder
Gluten, Nødder