Persille-dildpesto
Billede
Persille-dildpesto
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Måltid i KKFO
Mellemmåltider i dagtilbud
Indeholder
Nødder
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Sommer
Klimatal
8.60
Portioner
20
Ingredienser
Bredbladet persille, hakket
50 g
Dild, finthakket
50 g
Hasselnødder
100 g
Citron, saft
Spinat
100 g
Vindruekerneolie
200 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Kom olie, spinat og krydderurter samt nødder og salt i blenderen. Kør pestoen på maksimum hastighed i 2-3 minutter, og smag evt til med lidt citronsaft eller lys eddike og salt. Justér evt. med olien, så konsistensen bliver som en pesto.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
2.061 kJ
Kulhydrater
4,6 gram
Proteiner
3,9 gram
Fedtstof
51,2 gram
Opskriften indgår i disse retter
Sprød løgtærte med med fennikelsalat og pesto
Indeholder
Gluten, Nødder