Persillepesto med græskarkerner

Billede
Persillepesto med græskarkerner

Persillepesto med græskarkerner

Pesto er god som topping på cremede supper. Græskarkerner giver sprødhed, sunde olier og velsmag.
Måltidstype
Skolemad
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Portioner
20

Ingredienser

Olivenolie
225 g
Parmesan, revet
225 g
Hvidløg, revet
20 g
Græskarkerner, ristede
200 g
Persille, plukket med stilk
100 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Kom olivenolie, hvidløg, parmesanost (eller granaost), ristede græskarkerner og persille i en foodprocessor og blend til en ensartet pesto.
Smag til med salt og peber.

Opskriften indgår i disse retter

Tomatsuppe med røde linser og toppet med pasta og pesto og græskarkerner

Tomatsuppe med røde linser, toppet med pasta og pesto og græskarkerner

Indeholder
Mælk, Gluten