Persillepesto med græskarkerner
Billede
![Persillepesto med græskarkerner](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2024-03/COLOURBOX32764367.jpg?itok=8uHed5of)
Persillepesto med græskarkerner
Måltidstype
Skolemad
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Portioner
20
Ingredienser
Olivenolie
225 g
Parmesan, revet
225 g
Hvidløg, revet
20 g
Græskarkerner, ristede
200 g
Persille, plukket med stilk
100 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Kom olivenolie, hvidløg, parmesanost (eller granaost), ristede græskarkerner og persille i en foodprocessor og blend til en ensartet pesto.
Smag til med salt og peber.
Opskriften indgår i disse retter
![Tomatsuppe med røde linser og toppet med pasta og pesto og græskarkerner](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2024-03/251003%20-%20Tomatsuppe%20med%20r%C3%B8de%20li_0.jpeg?itok=6Bh_OHPB)
Tomatsuppe med røde linser, toppet med pasta og pesto og græskarkerner
Indeholder
Mælk, Gluten