Pico de gallo - tomatsalsa
Billede
![Pico de gallo - tomatsalsa](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2024-02/2509611%20-%20Farseret%20gr%C3%A6skar%20mexic.jpeg?itok=hSTcQGyL)
Pico de gallo - tomatsalsa
Måltidstype
Skolemad
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Sommer
Portioner
20
Ingredienser
Tomater, i små stykker
900 g
Rødløg, finthakket
200 g
Grøn chili, finthakket
20 g
Olivenolie
Limesaft
Koriander, hakket
50 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Vend tomaterne med finthakkede rødløg, grøn chili, olivenolie og limesaft. Smag til med salt og peber.
Hak korianderen groft, og vend dem ned i salsaen lige før servering.
Opskriften indgår i disse retter
![arseret græskar mexican style med kidneybønne-stew og pico de gallo-tomatsalsa](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2024-02/250961%20-%20Farseret%20gr%C3%A6skar%20mexic.jpeg?itok=--VCDZIg)
Farseret græskar mexican style med kidneybønne-stew og pico de gallo-tomatsalsa
Indeholder
Gluten, Mælk