Pizzadej

Billede
Pizzadej

Pizzadej

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
2.60
Portioner
20
Dagen før
Dejen skal laves dagen før og hæve i køleskabet

Ingredienser

Gær
10 g
Vand, koldt
5,5 dl
Hvedemel
800 g
Ølandshvedemel
200 g
Salt
15 g (1 spsk)

Sådan gør du

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt de to slags hvedemel og salt, og ælt dejen ved lav hastighed i 3 minutter. Vend dejen ud på en bordflade og lad hvile 10 minutter.

Skær dejen i lige store stykker og lav en opstramning af dejen. Lad dejen hvile i en bøtte med låg i 30 minutter.

Sæt dejen i køleskabet til dagen efter.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
991 kJ
Kulhydrater
49,5 gram
Proteiner
7,0 gram
Fedtstof
1,2 gram

Opstramning af pizzadej

Video Url

Udrulning af pizzadej

Video Url

Opskriften indgår i disse retter

Hvid pizza med rødbede og grønkål

Hvid pizza med rødbede og grønkål

Indeholder
Gluten, Mælk