Pizzadej
Billede
![Pizzadej](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2022-03/COLOURBOX51692566.jpg?itok=CcZdoY5G)
Pizzadej
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
2.60
Portioner
20
Dagen før
Dejen skal laves dagen før og hæve i køleskabet
Ingredienser
Gær
10 g
Vand, koldt
5,5 dl
Hvedemel
800 g
Ølandshvedemel
200 g
Salt
15 g (1 spsk)
Sådan gør du
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt de to slags hvedemel og salt, og ælt dejen ved lav hastighed i 3 minutter. Vend dejen ud på en bordflade og lad hvile 10 minutter.
Skær dejen i lige store stykker og lav en opstramning af dejen. Lad dejen hvile i en bøtte med låg i 30 minutter.
Sæt dejen i køleskabet til dagen efter.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
991 kJ
Kulhydrater
49,5 gram
Proteiner
7,0 gram
Fedtstof
1,2 gram
Opstramning af pizzadej
Udrulning af pizzadej
Opskriften indgår i disse retter
![Hvid pizza med rødbede og grønkål](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-03/Meyers-K%C3%B8benhavns%20Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6813_0.jpg?itok=D0WQLsea)
Hvid pizza med rødbede og grønkål
Indeholder
Gluten, Mælk