Pizzafyld af mascarpone, rødbede og grønkål
Billede
![Pizza](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2022-03/Meyers-K%C3%B8benhavns%20Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6813.jpg?itok=P79cZ-uX)
Pizzafyld af mascarpone, rødbede og grønkål
Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
5.10
Portioner
20
Ingredienser
Rødbeder, i tynde skiver
150 g
Grønkål, snittet
100 g
Mascarpone
50 g
Olivenolie
40 g
Hvidløg, revet
6 g (1 fed)
Sådan gør du
Bland hvidløg med olien, og pensl hvidløgsolien på pizzadejen. Læg mascarpone i klatter, kom rødbedeskiverne på, og top med kålen.
Sæt bagepladerne i ovnen, mens den varmer op, så pladerne er varme, når du skal bage pizzaerne. Kom pizzaerne på bagepladen, mens pizzaerne stadig ligger på bagepapir, og bag pizzaerne ved 250-260 grader i 7-10 minutter, til de er færdigbagte og let sprøde i kanterne.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
848 kJ
Kulhydrater
6,6 gram
Proteiner
2,9 gram
Fedtstof
18,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Hvid pizza med rødbede og grønkål](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-03/Meyers-K%C3%B8benhavns%20Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6813_0.jpg?itok=D0WQLsea)
Hvid pizza med rødbede og grønkål
Indeholder
Gluten, Mælk