Pizzafyld af mascarpone, rødbede og grønkål

Billede
Pizza

Pizzafyld af mascarpone, rødbede og grønkål

Pizza er et hit hos de fleste børn, og her er en hvid version, hvor den klassiske tomatsauce er skiftet ud med mascarpone. Grønkålen får en dejlig grillet smag, når den bages - en sand nordisk pizza.
Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
5.10
Portioner
20

Ingredienser

Rødbeder, i tynde skiver
150 g
Grønkål, snittet
100 g
Mascarpone
50 g
Olivenolie
40 g
Hvidløg, revet
6 g (1 fed)

Sådan gør du

Bland hvidløg med olien, og pensl hvidløgsolien på pizzadejen. Læg mascarpone i klatter, kom rødbedeskiverne på, og top med kålen.

Sæt bagepladerne i ovnen, mens den varmer op, så pladerne er varme, når du skal bage pizzaerne. Kom pizzaerne på bagepladen, mens pizzaerne stadig ligger på bagepapir, og bag pizzaerne ved 250-260 grader i 7-10 minutter, til de er færdigbagte og let sprøde i kanterne.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
848 kJ
Kulhydrater
6,6 gram
Proteiner
2,9 gram
Fedtstof
18,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Hvid pizza med rødbede og grønkål

Hvid pizza med rødbede og grønkål

Indeholder
Gluten, Mælk