Quesadilla med ost og spinat
Billede
Quesadilla med ost og spinat
Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Mælk
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Sommer
Klimatal
31.40
Portioner
20
Ingredienser
Vesterhavsost, revet groft
500 g
Dijonsennep
75 g
Æggeblommer
30 g (2 stk)
Tortillas, små runde
20 stk
Babyspinat, skyllet
200 g
Olivenolie
Flagesalt
Tilbehør
Tomatrelish
(se opskrift)
Creme fraiche 18%
150 g
Sådan gør du
Bland vesterhavsost med dijonsennep og æggeblommer. Fordel massen udover halvdelen af den samlede mængde tortillas, og fordel herefter spinaten over. Læg en tortilla på som en klapsammen, og drys overfladen med olivenolie og flagesalt.
Bag quesadillaerne i ca. 3-5 minutter ved 200 grader, til osten smelter, og overfladen bliver let sprød og gylden. Lad dem køle lidt ned, og skær dem i halve lige inden servering.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.254 kJ
Kulhydrater
20,3 gram
Proteiner
16,4 gram
Fedtstof
16,9 gram
Opskriften indgår i disse retter
Quesadilla med ost og spinat, tomatsalsa og creme fraiche
Indeholder
Gluten, Mælk, Æg