Quinoa med mango, chili og koriander
Billede

Quinoa med mango, chili og koriander
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
2.90
Portioner
20
Ingredienser
Quinoa
500 g
Vand
1 liter
Olivenolie
20 g
Rørsukker
10 g
Citron, saft og skal
60 g
Gulerødder, i tynde skiver
600 g
Mango, i tynde skiver
600 g
Rødløg, fintsnittet
200 g
Koriander, finthakket
40 g
Chili, frisk, finthakket
20 g
Sådan gør du
Skyl quinoaen godt igennem i koldt vand. Kog quinoaen i rigeligt letsaltet vand i ca. 15-20 minutter, og lad den derefter trække i 10 minutter. Den er klar, når frøene begynder at briste eller åbne sig. Hæld evt. overskydende vand fra, og mariner den stadig lune quinoa med rapsolie, citronskal- og saft, sukker, salt og peber.
Vend gulerødder, mango, rødløg, koriander og chili sammen med quinoaen.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
404 kJ
Kulhydrater
15,1 gram
Proteiner
2,8 gram
Fedtstof
2,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
