Quinoa med mango, chili og koriander
Billede
Quinoa med mango, chili og koriander
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
2.90
Portioner
20
Ingredienser
Quinoa
500 g
Vand
1 liter
Olivenolie
20 g
Rørsukker
10 g
Citron, saft og skal
60 g
Gulerødder, i tynde skiver
600 g
Mango, i tynde skiver
600 g
Rødløg, fintsnittet
200 g
Koriander, finthakket
40 g
Chili, frisk, finthakket
20 g
Sådan gør du
Skyl quinoaen godt igennem i koldt vand. Kog quinoaen i rigeligt letsaltet vand i ca. 15-20 minutter, og lad den derefter trække i 10 minutter. Den er klar, når frøene begynder at briste eller åbne sig. Hæld evt. overskydende vand fra, og mariner den stadig lune quinoa med rapsolie, citronskal- og saft, sukker, salt og peber.
Vend gulerødder, mango, rødløg, koriander og chili sammen med quinoaen.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
404 kJ
Kulhydrater
15,1 gram
Proteiner
2,8 gram
Fedtstof
2,0 gram