Rabarberkompot
Billede
Rabarberkompot
Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Morgenmad
Årstid/hovedingrediens
Forår
Sommer
Klimatal
3.80
Portioner
20
Ingredienser
Rabarber
1000 g
Vand
1 liter
Sukker
300 g
Vaniljestang
1 stk
Sådan gør du
Skyl rabarberne, skær toppene fra, og skær rabarberne i skiver. Kom rabarberne i en gryde sammen med vand og sukkeret og flækket vaniljestang, og lad det trække i 20 minutter. Lad nu rabarberne simre over middelvarme i ca. 20 minutter, til de er godt bløde. Tag gryden af blusset, og lad kompotten køle af.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
269 kJ
Kulhydrater
14,3 gram
Proteiner
0,4 gram
Fedtstof
0,1 gram
Opskriften indgår i disse retter
Rabarberkompot med græsk yoghurt og sprøde rugbrødsflager
Indeholder
Mælk