Sprøde rugbrødsflager med sukker
Billede
Sprøde rugbrødsflager med sukker
Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Portioner
20
Ingredienser
Rugbrød
800 g
Sukker
40 g
Sådan gør du
Skær rugbrødet i ultratynde skiver, gerne på en pålægsmaskine; det er nemmest at skære rugbrødet helt tyndt, hvis det er daggammelt og har ligget i køleskabet.
Fordel rugbrødsskiverne på en bageplade, og drys med sukker. Bag ved 170 grader i ca. 10 minutter, til rugbrødet er helt sprødt og gyldent.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
884 kJ
Kulhydrater
40,3 gram
Proteiner
4,9 gram
Fedtstof
1,3 gram
Opskriften indgår i disse retter
Rabarberkompot med græsk yoghurt og sprøde rugbrødsflager
Indeholder
Mælk