Risotto med svampe og spinat
Risotto med svampe og spinat
Ingredienser
Sådan gør du
Rist svampene i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt og peber, og sæt panden til side.
Steg skalotteløg og hvidløg glasklare i smørret, uden de tager farve. Tilsæt ris, og lad dem stege med et par minutter. Hæld æblemosten ved, og kog lidt ind. Tilsæt hønsefond lidt ad gangen, så risene hele tiden er dækket af væske og småsimrer.
Rør i risene undervejs, indtil risene er møre, men stadig har lidt bid.
Vend de stegte svampe i risottoen sammen med revet ost. Hvis risottoen er blevet for tyk og tæt, kan du justere konsistensen med vand eller hønsebouillon. Vend til sidst den friske spinat i, så den falder lidt sammen.
Smag til med salt, peber og citronsaft og -skal.
Servér risottoen i skåle, og riv evt. lidt ost over, og pynt med brøndkarse. Du kan vælge at servere brød til, hvis du synes.