Ristede persillerødder

Billede
persillerødder

Ristede persillerødder

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Vinter
Klimatal
1.10
Portioner
20

Ingredienser

Persillerødder, i halve
450 g
Julesalat, i blade
100 g
Koriander, plukket
25 g

Sådan gør du 

Steg persillerødderne i olie i 6-7 minutter. Kom julesalaten og soyasaucen på panden, og steg med det sidste minut eller to.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
199 kJ
Kulhydrater
6,8 gram
Proteiner
2,1 gram
Fedtstof
0,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Sesampaneret gris i hoisinsauce med stegte persillerødder og brune ris

Sesampaneret gris i hoisinsauce med stegte persillerødder og brune ris

Indeholder
Æg