Sesampaneret gris i hoisinsauce
Billede
Sesampaneret gris i hoisinsauce
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
17.70
Portioner
20
Ingredienser
Svinekoteletter, i skiver
1000 g
Maizena
50 g
Æg
5 stk
Sesamfrø, lyse
200 g
Hoisinsauce
250 g
Eddike
50 g
Hvidløgsfed, fintrevet (stk)
3 stk
Ingefær, revet
25 g
Soya
150 g
Citron, saft
75 g
Vand
1 dl
Sesamolie
50 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Kom svinekoteletterne i en skål, og krydr med lidt salt. Vend kødet med maizenaen, så det er dækket. Pisk æg, kom det i skålen til kødet, og vend grundigt rundt, så kødet er dækket i en maizena-æggeblanding. Kom sesamfrøene på en tør pande, og rist dem ved middel varme, til de bliver lidt mørkere i farven og dufter kraftigt. Vend dem sammen med kødet.
Pisk hoisinsauce, eddike, fintrevet hvidløg, ingefær, soya, citronsaft, vand og sesamolie sammen i en anden skål.
Varm olie godt op i en pande eller gryde, og kom kødet i. Steg til kødet er ved at være gennemstegt, og har fået godt med farve. Kom nu saucen i panden, vend godt rundt. Lad det stege, til saucen koger ind og glaserer kødet.
Smag til med salt og peber, og tag panden af blusset.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
824 kJ
Kulhydrater
10,5 gram
Proteiner
12,9 gram
Fedtstof
11,2 gram
Opskriften indgår i disse retter
Sesampaneret gris i hoisinsauce med quinoa, asparges, broccoli, ærter og mynte
Indeholder
Æg
Sesampaneret gris i hoisinsauce med stegte persillerødder og brune ris
Indeholder
Æg
Sesampaneret gris med ris, glaskål, forårsløg og hoisinsauce
Indeholder
Æg