Sesampaneret gris i hoisinsauce

Billede
Sesampaneret gris i hoisinsauce

Sesampaneret gris i hoisinsauce

Der blander sig et væld af umamismage, når du vender grisen i ristede sesamfrø og derefter glaserer den i den salte hoisinsauce. Det resulterer i en fyldig og smagfuld ret.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
17.70
Portioner
20

Ingredienser

Svinekoteletter, i skiver 
1000 g
Maizena 
50 g
Æg
5 stk
Sesamfrø, lyse
200 g
Hoisinsauce 
250 g
Eddike
50 g
Hvidløgsfed, fintrevet (stk)
3 stk
Ingefær, revet
25 g
Soya
150 g
Citron, saft
75 g
Vand
1 dl
Sesamolie
50 g
Salt & Peber

Sådan gør du 

Kom svinekoteletterne i en skål, og krydr med lidt salt. Vend kødet med maizenaen, så det er dækket. Pisk æg, kom det i skålen til kødet, og vend grundigt rundt, så kødet er dækket i en maizena-æggeblanding. Kom sesamfrøene på en tør pande, og rist dem ved middel varme, til de bliver lidt mørkere i farven og dufter kraftigt. Vend dem sammen med kødet. 

Pisk hoisinsauce, eddike, fintrevet hvidløg, ingefær, soya, citronsaft, vand og sesamolie sammen i en anden skål. 

Varm olie godt op i en pande eller gryde, og kom kødet i. Steg til kødet er ved at være gennemstegt, og har fået godt med farve. Kom nu saucen i panden, vend godt rundt. Lad det stege, til saucen koger ind og glaserer kødet. 

Smag til med salt og peber, og tag panden af blusset.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
824 kJ
Kulhydrater
10,5 gram
Proteiner
12,9 gram
Fedtstof
11,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Sesampaneret gris i hoisinsauce med quinoa, asparges, broccoli, ærter og mynte

Sesampaneret gris i hoisinsauce med quinoa, asparges, broccoli, ærter og mynte

Indeholder
Æg
Sesampaneret gris i hoisinsauce med stegte persillerødder og brune ris

Sesampaneret gris i hoisinsauce med stegte persillerødder og brune ris

Indeholder
Æg
Sesampaneret gris med ris, glaskål, forårsløg og hoisinsauce

Sesampaneret gris med ris, glaskål, forårsløg og hoisinsauce

Indeholder
Æg