Grønt tilbehør
Billede
               
  Grønt tilbehør
Måltidstype
          Frokost i dagtilbud
              Årstid/hovedingrediens
          Efterår
          Forår
          Sommer
          Vinter
              Klimatal
              1.20
          Portioner
              20
          Ingredienser
Glaskål, i både
      
            500 g
      
      Cherrytomater, halveret
      
            250 g
      
      Forårsløg, fintsnittet 
      
            100 g
      
      Brøndkarse
      
            30 g
      
      Sådan gør du
Skær glaskål i både og steg dem møre på panden i ca. 10 minutter eller bag dem ved 200 grader i ca. 10 minutter. Steg tomaterne på skærefladen på en tør pande, til de har grillmærker. Lynrist de fintsnittede forårsløg på panden.
Vend glaskål, tomater, forårsløg og brøndkarse sammen inden servering.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
              99 kJ
          Kulhydrater
              2,8 gram
          Proteiner
              1,1 gram
          Fedtstof
              0,1 gram
          Opskriften indgår i disse retter
 
Auberginegratin med kartofler og tomat à la Melanzane alla Parmigiana
Indeholder
        Gluten, Mælk
         
Sesampaneret gris med ris, glaskål, forårsløg og hoisinsauce
Indeholder
        Æg