Grønt tilbehør
Billede
Grønt tilbehør
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
1.20
Portioner
20
Ingredienser
Glaskål, i både
500 g
Cherrytomater, halveret
250 g
Forårsløg, fintsnittet
100 g
Brøndkarse
30 g
Sådan gør du
Skær glaskål i både og steg dem møre på panden i ca. 10 minutter eller bag dem ved 200 grader i ca. 10 minutter. Steg tomaterne på skærefladen på en tør pande, til de har grillmærker. Lynrist de fintsnittede forårsløg på panden.
Vend glaskål, tomater, forårsløg og brøndkarse sammen inden servering.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
99 kJ
Kulhydrater
2,8 gram
Proteiner
1,1 gram
Fedtstof
0,1 gram
Opskriften indgår i disse retter
Auberginegratin med kartofler og tomat à la Melanzane alla Parmigiana
Indeholder
Gluten, Mælk
Sesampaneret gris med ris, glaskål, forårsløg og hoisinsauce
Indeholder
Æg