Grønt tilbehør

Billede
grøntsager

Grønt tilbehør

Brug grøntsager i sæson og gerne du har til overs i skuffen. Her har vi brugt glaskål, tomater og forårsløg.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
1.20
Portioner
20

Ingredienser

Glaskål, i både
500 g
Cherrytomater, halveret
250 g
Forårsløg, fintsnittet 
100 g
Brøndkarse
30 g

Sådan gør du 

Skær glaskål i både og steg dem møre på panden i ca. 10 minutter eller bag dem ved 200 grader i ca. 10 minutter. Steg tomaterne på skærefladen på en tør pande, til de har grillmærker. Lynrist de fintsnittede forårsløg på panden. 

Vend glaskål, tomater, forårsløg og brøndkarse sammen inden servering.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
99 kJ
Kulhydrater
2,8 gram
Proteiner
1,1 gram
Fedtstof
0,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Auberginegratin med kartofler og tomat à la Melanzane alla Parmigiana

Auberginegratin med kartofler og tomat à la Melanzane alla Parmigiana

Indeholder
Gluten, Mælk
Sesampaneret gris med ris, glaskål, forårsløg og hoisinsauce

Sesampaneret gris med ris, glaskål, forårsløg og hoisinsauce

Indeholder
Æg