Asparges og broccoli med ærter og mynte
Billede
Asparges og broccoli med ærter og mynte
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
2.30
Portioner
20
Ingredienser
Asparges
500 g
Broccoli, i buketter
500 g
Ærter, fra frost
150 g
Mynte, hakket
30 g
Sådan gør du
Skær bunden af asparges, og steg dem kort af på panden i olie. Tag dem af panden, og steg broccolibuketterne i olie. Bland det hele med optøede ærter og hakket mynte.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
159 kJ
Kulhydrater
3,0 gram
Proteiner
3,9 gram
Fedtstof
0,5 gram
Opskriften indgår i disse retter
Sesampaneret gris i hoisinsauce med quinoa, asparges, broccoli, ærter og mynte
Indeholder
Æg