Asparges og broccoli med ærter og mynte

Billede
Asparges og broccoli med ærter og mynte

Asparges og broccoli med ærter og mynte

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
2.30
Portioner
20

Ingredienser

Asparges
500 g
Broccoli, i buketter
500 g
Ærter, fra frost
150 g
Mynte, hakket
30 g

Sådan gør du 

Skær bunden af asparges, og steg dem kort af på panden i olie. Tag dem af panden, og steg broccolibuketterne i olie. Bland det hele med optøede ærter og hakket mynte.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
159 kJ
Kulhydrater
3,0 gram
Proteiner
3,9 gram
Fedtstof
0,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Sesampaneret gris i hoisinsauce med quinoa, asparges, broccoli, ærter og mynte

Sesampaneret gris i hoisinsauce med quinoa, asparges, broccoli, ærter og mynte

Indeholder
Æg