Røget torskerognssalat
![](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2023-08/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6161-1.jpg?itok=qJ7EsGuM)
Røget torskerognssalat
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
15.30
Portioner
20
Ingredienser
Torskerogn, røget
1000 g
Græsk yoghurt
400 g
Dild, finthakket
40 g
Skalotteløg
200 g
Honning
40 g
Dijonsennep
40 g
Citron, saft
0 g
Salt & Peber
0 g
Sådan gør du
Hak dild og løg og det sammen med yoghurt, honning, sennep, salt og peber. Vend forsigtigt torskerognen i dressingen, og smag til med citronsaft.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
424 kJ
Kulhydrater
5,3 gram
Proteiner
10,8 gram
Fedtstof
3,9 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Røget torskerognsalat med bagte rodfrugter og løvstikkeolie](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2023-08/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6161.jpg?itok=Y-61JseO)
Røget torskerognsalat med bagte rodfrugter og løvstikkeolie
Indeholder
Mælk