Røget torskerognssalat

Røget torskerognssalat

Røgede torskerogn kan fås i en hård røget variant og en mere blød udgave. Den almindelige og bløde variant passer bedst til denne opskrift, men begge kan bruges. Torskerognssalaten er også god som pålæg.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
15.30
Portioner
20

Ingredienser

Torskerogn, røget
1000 g
Græsk yoghurt
400 g
Dild, finthakket
40 g
Skalotteløg
200 g
Honning
40 g
Dijonsennep
40 g
Citron, saft
0 g
Salt & Peber
0 g

Sådan gør du

Hak dild og løg og det sammen med yoghurt, honning, sennep, salt og peber. Vend forsigtigt torskerognen i dressingen, og smag til med citronsaft.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
424 kJ
Kulhydrater
5,3 gram
Proteiner
10,8 gram
Fedtstof
3,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Røget torskerognsalat med bagte rodfrugter og løvstikkeolie

Røget torskerognsalat med bagte rodfrugter og løvstikkeolie

Indeholder
Mælk