Rugbrødscroutoner med kanel

Billede
billede af retten

Rugbrødscroutoner med kanel

Måltidstype
Morgenmad
Indeholder
Gluten
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
12.90
Portioner
20

Ingredienser

Rugbrød
300 g
Smør
60 g
Kanel, stødt 
6 g

Sådan gør du

Skær rugbrødet i små tern. Steg rugbrødet i smørret, til det tager lidt farve og bliver sprødt. Drys kanel over rugbrødet, og vend rundt. Læg rugbrødscroutonerne på køkkenrulle, og lad dem køle af.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.207 kJ
Kulhydrater
31,2 gram
Proteiner
7,8 gram
Fedtstof
14,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Fuldkorns-risgrød med rugbrødscroutoner med kanel og æblemos

Fuldkorns-risgrød med rugbrødscroutoner med kanel og æblemos

Indeholder
Mælk, Gluten