Salat af grønne bønner, persille og tomat
Billede
Salat af grønne bønner, persille og tomat
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
7.50
Portioner
20
Ingredienser
Tomater, små, i halve
750 g
Grønne bønner, i grove stykker
750 g
Bredbladet persille, grofthakket
30 g
Æbleeddike
100 g
Olivenolie
1 dl
Sådan gør du
Kom tomaterne på bageplader, og bag dem ved 175 grader, til de er godt møre. Kog de grønne bønner i 3-4 minutter i letsaltet vand, og kom dem direkte i koldt vand. Vend bønner og tomater sammen med grofthakket frisk persille, æbleeddike og olivenolie. Smag til med salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
310 kJ
Kulhydrater
2,9 gram
Proteiner
1,1 gram
Fedtstof
6,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Gratin af kartofler, løg og lyssej med salat af grønne bønner, persille og tomat
Indeholder
Gluten, Mælk