Salat af grønne bønner, persille og tomat

Billede
Salat af grønne bønner, persille og tomat

Salat af grønne bønner, persille og tomat

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
7.50
Portioner
20

Ingredienser

Tomater, små, i halve
750 g
Grønne bønner, i grove stykker
750 g
Bredbladet persille, grofthakket
30 g
Æbleeddike
100 g
Olivenolie
1 dl

Sådan gør du 

Kom tomaterne på bageplader, og bag dem ved 175 grader, til de er godt møre. Kog de grønne bønner i 3-4 minutter i letsaltet vand, og kom dem direkte i koldt vand. Vend bønner og tomater sammen med grofthakket frisk persille, æbleeddike og olivenolie. Smag til med salt og peber.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
310 kJ
Kulhydrater
2,9 gram
Proteiner
1,1 gram
Fedtstof
6,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Gratin af kartofler, løg og lyssej med salat af grønne bønner, persille og tomat

Gratin af kartofler, løg og lyssej med salat af grønne bønner, persille og tomat

Indeholder
Gluten, Mælk